Organiseert zondag 18 juni voor de 3e keer, “DUIK LAARBEEK SCHOON”

Tijdens de Juniwatermaand in Laarbeek 2017.

Dit jaarlijks terugkerend evenement is bedoeld om de duiksport zichtbaar te maken. En tegelijkertijd een dienstbaarheid te tonen aan de gemeenschap van Laarbeek.

In de voorgaande jaren is dit initiatief door de stichting overgenomen, van de duiksport vereniging “Discovery dive” met de medewerking van diverse andere sportduikverenigingen.

De stichting Duikteam Laarbeek wil dit jaar meer gelegenheid geven aan de verenigingen die in de duiksport actief zijn. Om zich meer te laten zien, en zichzelf te kunnen promoten.

De stichting Duikteam Laarbeek heeft geen leden, maar is voor dit evenement is zij afhankelijk van de inzet van de duiksport verenigingen uit de buurt van Laarbeek.Dit jaar wil de stichting samen met de duikers er een gezellige en leuke dag, en evenement van gaan maken.

Voor de bezoekers is er dit jaar alle kans om kennis te maken met de duiksport. Daarbij kunnen allerlei vragen gesteld worden aan de deelnemende duikers.

En er komt een speciale stand, die opgesteld wordt voor het Onze Lieve Vrouwe Gilde aan de Havenweg. Waarbij ook is gedacht aan de kinderen die zich op een luchtkussen kunnen vermaken. En er is ook popcorn voor de kinderen, met wat achtergrond muziek.

Voor de duikers is er natuurlijk weer een hapje en een drankje beschikbaar.

Door de gemeente Laarbeek is er een tweede vaste Duiktrap, beschikbaar gemaakt die geplaatst gaat worden aan een vingersteiger net naast de Aarlese brug. Zodat er nu na Helmond ook een duik spot kan komen van af de Aarlese-brug naar Helmond toe.

De duikstichting vraagt duikers en de verenigingen om er dit jaar ook weer een leuk, en sportief evenement van te maken.

Programma is om vanaf 10:00 uuur een eerste duik te maken vanaf het Janus Meulendijkspad, grens Helmond Laarbeek, richting de Aarlesebrug. Tot aan ongeveer de ALDI. Daarna gaat om ca. 11:30 uur de tweede groep te water om te duiken vanaf de ALDI naar de Aarlese-haven.

Bij de nieuwe duiktrap mogen demonstraties gegeven door instructeurs van verenigingen. Aan geïnteresseerde bezoekers, en aspirant duikers. Het is aan de deelnemende verenigingen om voor materiaal te zorgen.

Deelname is kosteloos, maar het is fijn als de deelnemers zicht zoveel mogelijk voor 11 juni aanmelden op: Info DLS2017 Zodat we voldoende ons kunnen voorbereiden. En dat er voor iedereen voldoende eten en drinken aanwezig zal zijn.

Wij bedanken u alvast voor de interesse, en hopelijk wil u meedoen aan dit jaarlijks evenement.

En hopelijk zien we uw deelname spoedig tegemoet.

Naam (*)

E-mail (*)

bericht

* dit zijn verplichte invulvelden.

Vul de lettertekens in die u hierboven ziet